Wij zijn gesloten
Heeft u een vraag?

Heeft u interesse in een van deze voertuigen?

Neem contact op Telephone icon 0413 37 11 50


Huurvormen

BAS Rent biedt alle vormen van verhuur, toegespitst op uw specifieke behoefte. In hoofdmoot 3 vormen:


Lange termijn

Periode: 12 - 36 maanden
Behoefte aan nieuw of jong transportmaterieel, bijvoorbeeld vanuit groei bij bestaande of nieuwe opdrachtgevers, als tussenoplossing bij de keuze naar strategische invulling van uw wagenpark bij tijdelijke of aflopende contracten, of simpelweg vanuit onzekerheden door economische instabiliteit? Kies voor onze lange termijn huurservice.

U behoudt flexibiliteit om van voertuig te wisselen tijdens de looptijd van het contract én profiteert van onze full service oplossingen, zodat u zich maximaal kunt richten op uw kernactiviteiten.

Met een gerichte analyse inventariseren we uw specifieke behoefte, om te komen tot maatwerk oplossingen, met indien gewenst ondersteunende services zoals managementinformatie op voertuig- en chauffeursniveau en trainingen. Ook huurkoop is mogelijk.

Huurvormen


Middellange termijn

Periode: 3 - 12 maanden
Invulling geven aan seizoensactiviteiten of campagne inzet, en toch gebruik maken van kwalitatief hoogwaardig materieel met de schoonste emissienormen, het laagste brandstofverbruik, beste ergonomie en veiligheid. Kies voor onze middellange huurvorm.

Onze jonge, moderne vloot biedt oplossingen voor uw behoefte. Waarbij kleine aanpassingen als opbouw van accessoires of het aanbrengen van huisstijl tot de mogelijkheden behoren.


Korte termijn

Periode: 1 dag - 3 maanden
Capaciteitstekort als gevolg van extra drukte in werkzaamheden, vervangend vervoer bij schade, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan uw eigen materiaal, of welke reden dan ook?

Met ons aanbod van trucks, trailers, terminal trekkers en bestelbussen bent u snel, veilig en efficient op weg - vanaf dag 1. En bent u niet in de gelegenheid om het voertuig bij ons op te halen, dan bieden wij u onze breng- en haalservice aan. Alles om u efficiënt te ondersteunen bij inzet van flexibele voertuigcapaciteit. Dit noemen wij 'state of the art oplossingen'.

Welke vorm van flexibele voertuigcapaciteit u ook kiest, onze specialisten zorgen voor de beste oplossingen. Zodat u zich kunt richten op uw corebusiness. Neem contact met ons op voor inventarisatie van uw persoonlijke situatie, of bekijk direct ons aanbod.


10 / 10 - 3 reviews